Wonen in Krekenbos: Compleet, slim en duurzaam.
De woningen in Krekenbos zijn – zoals je mag verwachten – compleet en duurzaam. Zo worden alle woningen standaard voorzien van een keukencheque, een complete badkamer en toilet en een lucht/water warmtepomp.

Alle woningen in Krekenbos zijn energieneutraal. Kort gezegd betekent dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting én lage energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen bijvoorbeeld voorzien van een lucht/water warmtepomp, mechanische ventilatie, vloerverwarming, zonnepanelen, triple beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd.

Door het toepassen van al deze duurzame maatregelen bespaar je maandelijks op je energielasten. De gasaansluiting komt immers te vervallen en een groot deel van de elektriciteit wordt opgewekt door de zonnepanelen.

Wist je dat een aantal banken meer financieringsruimte geeft bij de aankoop van een duurzame woning? En wil je weten hoe je voorrang kan krijgen bij de toewijzing van de woningen? Hierover vertellen we je in de volgende nieuwsbrief meer!

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos