Krekenbos
Fase 1 Fase 1a - vrije kavels Fase 2 Fase 3 Fase 4 Fase 5 Fase 6 Fase 7 Fase 8

Fase 1

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 1a - vrije kavels

In verkoop

Fase 2

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 3

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 4

Volledig verkocht

Fase 5

Volledig verkocht

Fase 6

In voorbereiding

Fase 7

Fase 8

Locatie

Het nieuwbouwproject Krekenbos wordt gerealiseerd aan de rand van Zuidland en maakt deel uit van het woongebied Kreken van Nibbeland. Wonen in een groene- en waterrijke omgeving, maar ook op nog geen kwartier afstand van grotere plaatsen als Spijkenisse en Hellevoetsluis en slechts een half uur verwijderd van Rotterdam. Zo zijn alle voorzieningen in de buurt aanwezig!

Zuidland is een rustig dorp met een mooie historische kern, omringd door natuur en kronkelende kreken en met prachtige vergezichten over de omliggende polders. Het dorp ligt in de gemeente Nissewaard, op het eiland Voorne-Putten.

Zuidland heeft diverse sportverenigingen en prima voorzieningen zoals het gerestaureerde winkelcentrum ‘s Landshof, drie basisscholen, een openluchtzwembad en diverse horecagelegenheden.

Bereikbaarheid

De ligging van Krekenpark is ideaal; via de Haasdijk rijdt u zo de N218 op, die aansluit op de A15.

Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Bus 106 stopt op diverse locaties in Zuidland en verbindt Brielle en Spijkenisse. De eindhalte in Spijkenisse is het metrostation waar u met de metro verder kunt reizen naar Rotterdam.

Ik heb interesse