Voorrang bij de toewijzing? Plan een oriëntatiegesprek!

De woningen in Krekenbos zijn energieneutraal en aardgasvrij. Je hebt (bij een normaal leefpatroon) een lage energierekening en hoe belangrijk is dát in deze tijd! Je geniet van een optimaal wooncomfort én veel hypotheekvoordelen.

Wil jij een streepje voor hebben bij de toewijzing van ons mooie plan? Plan dan een oriëntatiegesprek in bij NEXTHome, onze hypotheekpartner. NEXTHome is gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken en weet alles van Krekenbos.

In een oriëntatiegesprek hoor je of wonen in Krekenbos haalbaar (kun je de benodigde hypotheek krijgen) en betaalbaar (vind jíj de maandlast die gaat ontstaan oké) is. Bij een positieve uitslag horen wij van NEXTHome dat jij groen licht hebt en dan heb je voorrang bij de toewijzing.

We doen dit zo omdat we uiteraard wel willen weten dat iemand de woning ook daadwerkelijk af kan nemen voordat we iemand voorrang geven. Ook is het zo dat NEXTHome alleen groen licht mág geven als je jouw beoogde nieuwe woning rúim kunt financieren. Bij een nieuwbouwwoning heb je altijd bijkomende kosten zoals lasten tijdens de bouw, extra’s en upgrades etc. Het moet uiteraard ook niet zo zijn dat bij de eerste de beste rentestijging jij de benodigde hypotheek alsnog niet kunt krijgen.

Uiteraard mag NEXTHome jouw financiële gegevens niet met ons delen en ben je ook niet verplicht om je hypotheek bij NEXTHome af te sluiten.

Maak snel en vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek. Uiteraard is een oriëntatiegesprek gratis. NEXTHome is te bereiken op 0186-745772. Mailen kan naar info@nexthome.nl.