Wil jij ruim wonen in een groene omgeving mét lagere energielasten? Dan is een woning in Krekenbos de woning die jij zoekt!

Energieneutraal wonen in Krekenbos fase 4
Alle woningen in Krekenbos zijn energieneutraal. In plaats van gebruik te maken van een CV ketel worden de woningen in Krekenbos voorzien van een lucht/water warmtepomp. Deze warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en zorgt hiermee voor warm water en verwarming van de woning. Dit systeem werkt volledig op de elektriciteit die wordt opgewekt door de zonnepanelen. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning en triple glas. Door het toepassen van deze voorzieningen heb jij als koper straks alleen nog energielasten voor het huiselijk energieverbruik zoals de wasmachine, koelkast, vriezer en de televisie.

De duurzame installaties van de woningen in Krekenbos zijn standaard al inbegrepen in de V.O.N. prijs.

De afwezigheid van een gasaansluiting en de duurzame installaties in de woningen zorgen er dus voor dat jij maandelijks flink kunt besparen op jouw energierekening. In de tijden van hogere prijzen voor gas en elektriciteit is dat een groot voordeel. Daarnaast heeft een nieuwbouwwoning in Krekenbos ook nog andere voordelen:

1. Een optimaal binnenklimaat door het toepassen van vloerverwarming en -koeling.
2. Meer ruimte en indelingsmogelijkheden van de woning omdat radiatoren niet langer benodigd zijn.
3. De zonnepanelen op het dak leveren voldoende elektriciteit op voor de gebouw gebonden installaties.
4. Een uitstekende isolatie waardoor de woningen in de winter warm zijn en koel in de zomer.
5. Door het toepassen van de balansventilatie wordt verse lucht op een aangename temperatuur de woning ingeblazen.

Ontdek nu jouw financiële mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met NEXTHome

De verkoop van Krekenbos fase 4 start op dinsdag 9 mei 2023. Vooruitlopend op de start verkoop is het mogelijk om een oriëntatiegesprek bij onze hypotheekadviseur NEXTHome in te plannen. Tijdens dit gesprek komen jouw woonwensen aan bod en adviseert NEXTHome je over jouw financiële mogelijkheden voor het aankopen van een woning in Krekenbos. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen!

Bekijk wat je financiële mogelijkheden zijn. Vaak is het namelijk mogelijk om de rente van je huidige hypotheek mee te nemen naar je nieuwe woning.

Om je goed voor te kunnen bereiden op het oriëntatiegesprek zijn de V.O.N. prijzen per bouwnummer te vinden in de digitale kaart op de projectwebsite. Hoe je voorrang op de toewijzing kan krijgen voor de woningen in fase 4 is ook te lezen op de website.

Mocht je vragen hebben over de woningen of de mogelijkheden voor financiering? Neem dan gerust contact op met een van onze projectmakelaars of met onze hypotheekadviseur NEXTHome.

Voor nu wensen we je een fijn paasweekend.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos