We hebben goed nieuws! Inmiddels is het Bestemmingsplan voor de realisatie van de woningen in Krekenbos onherroepelijk geworden. Dit maakt de realisatie van Krekenbos juridisch mogelijk.

Krekenbos wordt onderverdeeld in twee verschillende gebieden. Een gebied met de naam “Houtwal” ten zuiden van de Nieuwelaan (fase 1,5 en 6) en een gebied met de naam “Bos” ten noorden van de Nieuwelaan. Deze gebieden zullen ieder ook een eigen architectonische uitstraling krijgen, terwijl toch duidelijk de verbinding tussen deze gebieden zichtbaar blijft.

Bij de houtwallen zijn de woningen meer traditioneel vormgegeven en voorzien van gevels met veel metselwerk en accenten met hout. De woningen met een veranda zijn voorzien van een lage veranda, voor een knusse en aangename verbinding naar het openbaar gebied.

De woningen in fase 2, 3, 4, 7 en 8 bevinden zich in het “bos” gedeelte. De woningen in het bosgedeelte hebben een meer eigentijdse uitstraling waarbij meer hout zichtbaar is in de gevels. De rijwoningen in het bosgebied met een veranda zijn voorzien van een hogere veranda.

Om de uiteindelijke realisatie van de woningen daadwerkelijk mogelijk te maken worden de verschillende woningtypes de komende periode verder uitgewerkt. Dit betekent dat de plattegronden en de gevels van de verschillende woningen ook verder uitgewerkt worden. Om je toch alvast een indruk te geven van de woningen in fase 1 zijn een aantal nieuwe 3D beelden en plattegronden op de website geplaatst. Ben je benieuwd geworden naar de woningen? Bekijk dan hier de aangepaste website:

We hopen je snel te voorzien van meer nieuwe informatie.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos