We zijn verheugd te melden dat de verkoop van Krekenbos Fase 5 goed is verlopen. Er is namelijk nog maar één herenhuis beschikbaar. Wil jij ruim wonen in een groene omgeving in een huis wat voorbereid is op de toekomst ? Dan is het herenhuis de woning die je zoekt!

Het royale herenhuis
Geniet met volle teugen van de ruimte om je heen met een woningbreedte van maar liefst 7.30 meter. Het extra brede en diepe
herenhuis biedt je genoeg comfort voor het hele gezin!

Het herenhuis is standaard voorzien van een zeer riante open woonkamer en 3 royale slaapkamers op de eerste verdieping. Verder is het mogelijk om op de tweede verdieping een extra kamer, werkkamer of atelier te creëren.

De functionele breedte van de woningen zorgt er ook voor dat er verschillende indelingsvarianten mogelijk zijn. Kies je voor een extra slaapkamer of de luxe van een walk-in closet?

De woningen in Krekenbos worden standaard uitgerust met sanitair, een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, triple beglazing, balansventilatie en hoogwaardige isolatie.

Wil jij wonen in een nieuw, duurzaam en toekomstbestendige woning? Neem dan telefonisch contact op met Ooms Spijkenisse.

Telefoonnummer: 0181 – 692 333

Emailadres:spijkenisse@ooms.com

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos