Het is bijna zover! De verkoop van Krekenbos fase 5 start binnenkort. Naar verwachting kunnen we je begin volgende week informeren over de datum waarop de verkoop van fase 5 van start gaat.

Plan nu een oriëntatiegesprek bij NEXTHome

Vooruitlopend op de start verkoop van fase 5 is het, net zoals bij voorgaande fases, mogelijk om een oriëntatiegesprek in te plannen. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen! Om je goed voor te kunnen bereiden op het oriëntatiegesprek zijn de V.O.N. prijsranges per bouwnummer al te vinden in de digitale kaart op de projectwebsite. Hoe je voorrang op de toewijzing kan krijgen voor de woningen in fase 5 is ook te lezen op de website.

In verband met de vakantieperiode is de uiterste datum voor het inplannen van een afspraak bij NEXTHome opgeschoven naar uiterlijk vrijdag 14 juli. Heb je nog geen afspraak ingepland bij NEXTHome en wil je wel voorrang krijgen bij de toewijzing? Neem dan snel contact op met NEXTHome en plan een afspraak in.

Mocht je vragen hebben over de woningen, neem dan gerust contact op met een van onze projectmakelaars of neem voor financiële vragen contact op met onze hypotheekadviseur NEXTHome.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos