Het is bijna zover! De verkoop van de energieneutrale en gasloze woningen in Krekenbos fase 5 start op dinsdag 11 juli 2023. Tijdens de start verkoop zijn de makelaars en ontwikkelaar aanwezig om je te informeren over de woningen en de verkoopbrochures en overige verkoopstukken te overhandigen. Uiteraard zijn na de start verkoop de verkoopstukken ook te downloaden vanaf de projectwebsite.

Om je goed voor te kunnen bereiden op de start verkoop zijn vanaf vandaag de V.O.N. prijzen per bouwnummer te vinden in de digitale kaart op de projectwebsite.

Start verkoop Krekenbos fase 5
Dinsdag 11 juli 2023
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Locatie: De Pannenkoekenbakker (adres: Stompaardsedijk 2 3212 LV, Simonshaven/Zuidland)

Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt ten behoeve van promotiedoeleinden. Indien u niet herkenbaar gefotografeerd wenst te worden kunt u dit bij ons aangeven.

Ontdek nu jouw financiële mogelijkheden in een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met NEXTHome
De verkoop van Krekenbos fase 5 start op dinsdag 11 juli 2023. Om voorrang te krijgen bij de toewijzing kan je je alvast oriënteren op de mogelijkheden voor financiering bij onze hypotheekpartner NEXTHome. Tijdens dit gesprek komen jouw woonwensen aan bod en adviseert NEXTHome je over jouw financiële mogelijkheden voor het aankopen van een woning in Krekenbos. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen!

Bekijk wat je financiële mogelijkheden zijn. Vaak is het namelijk mogelijk om de rente van je huidige hypotheek mee te nemen naar je nieuwe woning.

Voor Krekenbos fase 5 is het ook mogelijk om een hypotheekverklaring van een andere adviseur aan te leveren, hoe dit proces verloopt en hoe je voorrang op de toewijzing kan krijgen is te lezen op de projectwebsite.

In verband met de vakantieperiode is de uiterste datum voor het inplannen van een afspraak bij NEXTHome opgeschoven naar uiterlijk vrijdag 14 juli.

Woningaanbod fase 5
In bovenstaande afbeelding is de verkaveling van de vijfde fase van project Krekenbos weergegeven. Fase 5 bestaat in totaal uit: 8 rijwoningen, 4 herenhuizen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Wederom dus een ruim en gevarieerd woningaanbod!

Mocht je vragen hebben over de woningen of de mogelijkheden voor financiering? Neem dan gerust contact op met de makelaar of met onze hypotheekadviseur NEXTHome.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos