We hebben goed nieuws! De verkoop van Krekenbos fase 4 verloopt voorspoedig. Op dit moment zijn voor de meeste woningen koop- en aannemingsovereenkomsten gesloten. Dit betekent dat het projectteam van Krekenbos de voorbereidingen aan het oppakken is voor de verkoop van fase 5. In deze nieuwsbrief laten we je alvast kennis maken met de woningen uit Krekenbos fase 5, delen we de VON prijsranges met je en leggen we de verloop van het behalen van voorrang bij toewijzing aan je uit.

Plan nu een oriëntatiegesprek!

Vooruitlopend op de start verkoop van fase 5 is het mogelijk om een oriëntatiegesprek in te plannen. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen! Om je goed voor te kunnen bereiden op het oriëntatiegesprek zijn de V.O.N. prijsranges per bouwnummer te vinden in de digitale kaart op de projectwebsite. Hoe je voorrang op de toewijzing kan krijgen voor de woningen in fase 5 is ook te lezen op de website.

Fase 5 Krekenbos

In onderstaande afbeelding is de concept verkavelingstekening van de vijfde fase van project Krekenbos weergegeven. Fase 5 bestaat in totaal uit: 8 rijwoningen, 4 herenhuizen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Wederom een ruim en gevarieerd woningaanbod dus!

Om je alvast een indruk te geven van het aanbod in fase 5 hebben we de concept sfeerplattegronden en impressies van de woningen op de projectwebsite geüpload. Ben je benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje op de website.

Naar verwachting kunnen we de start verkoop van Krekenbos fase 5 medio juli nog organiseren. We houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte van de start verkoop van fase 5.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos