We hebben goed nieuws! De verkoop van fase 2 en 3 in Krekenbos is goed verlopen. Op dit moment zijn alle woningen verkocht. Dit betekent dat het projectteam van Krekenbos de voorbereidingen aan het oppakken is voor de verkoop van fase 4. In deze nieuwsbrief laten we je kennis maken met de woningen uit fase 4.

Fase 4 Krekenbos
In de afbeelding is de verkaveling van de vierde fase van project Krekenbos weergegeven. Fase 4 bestaat in totaal uit: 10 rijwoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Een ruim en gevarieerd woningaanbod dus!

Verder worden de woningen Krekenbos energieneutraal gerealiseerd. Kort gezegd betekent dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lagere energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen bijvoorbeeld voorzien van een lucht/waterwarmtepomp, balansventilatie, vloerverwarming, zonnepanelen, triple beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd. Met de aankoop van een woning in Krekenbos ben je dus voorbereid op de toekomst.

Om je alvast een indruk te geven van het aanbod in fase 4 hebben we de sfeerplattegronden en impressies van de woningen op de projectwebsite geüpload. Ben je benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje op de website.

We houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte van de start verkoop.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos