We hebben goed nieuws! De verkoop van Krekenbos fase 1 is goed verlopen, alle woningen van fase 1 zijn verkocht . Op dit moment is het projectteam volop bezig met het opmaken van de verkoopstukken van fase 2 en 3 én de vrije kavels. De start verkoop van de woningen van beiden fasen en de vrije kavels staat dan ook gepland op dinsdag 6 december 2022 van 19.00 tot 21.00 uur (locatie: De Pannenkoekenbakker (adres: Stompaardsedijk 2 3212 LV, Simonshaven/Zuidland).

In deze nieuwsbrief vertellen we je graag meer over de woningen in fase 2 en 3. In de volgende nieuwsbrief informeren wij je over de verkoopprocedure en de mogelijkheid om voorrang bij de toewijzing van de projectmatige woningen te verkrijgen.

De woningen van fase 2 en 3 Krekenbos

In onderstaande afbeelding is de vogelvlucht van de tweede en derde fase van project Krekenbos weergegeven. Fase 2 en 3 worden gelijktijdig in verkoop gebracht en bestaan in totaal uit: 13 rijwoningen (in verschillende woningtypes), 4 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen in twee verschillende typen. Een ruim en veelzijdig woningaanbod dus!

Alle woningen in Krekenbos zijn standaard voorzien van sanitair, een keukencheque, een lucht/water warmtepomp, triple glas en mechanische ventilatie. Hierdoor is jouw woning in Krekenbos compleet én duurzaam. Met de aankoop van een woning in Krekenbos ben je dus alvast voorbereid op een gasloze en duurzame toekomst!

Architectuur van de woningen uit fase 2 en 3

Fase 2 en 3 bevinden zich in het deelgebied “bos” wat betekent dat de architectuur meer eigentijds is en gebruik is gemaakt van meer hout in de gevels. De rijwoningen met een veranda in het bosgebied zijn voorzien van een hogere veranda. Ook zijn er naast de al bekende rijwoningen (type B), drie woningen met een smallere beukmaat toegevoegd (type A). Daarnaast is er een nieuw type vrijstaande woning toegevoegd die je extra ruimte biedt op de eerste verdieping en architectonisch een andere uitstraling heeft.

Om je alvast een indruk te geven van het aanbod in de eerste fase hebben we nieuwe impressies en de bijbehorende plattegronden op de website geüpload. Ben je benieuwd geworden? Neem dan snel een kijkje op de website.

De 10 vrije kavels

Op 6 december start ook de verkoop van de vrije kavels in Krekenbos. Tijdens de start verkoop is de informatie over de kavels beschikbaar en staat de makelaar en ontwikkelaar klaar om je te informeren over het proces voor de aankoop van een kavel. Over de verkoopprocedure van de vrije kavels informeren wij je ook in de volgende nieuwsbrief.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos