Krekenbos fase 1 – Plan een oriëntatiegesprek in bij NEXTHome en krijg voorrang

Het is bijna zover! Op 6 september 2022 gaat de eerste fase van Krekenbos in verkoop. In deze fase worden drie vrijstaande woningen, vier twee-onder-een- kapwoningen, vier herenhuizen en twaalf eengezinswoningen gerealiseerd. Om je alvast voor te bereiden op deze start verkoop lichten we in deze nieuwsbrief toe hoe het verkoopproces in zijn werk gaat.

Oriënteer je en krijg voorrang

De verkoop van fase 1 van Krekenbos gaat van start op dinsdag 6 september. Dit betekent dat je vanaf dat moment kunt inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Vooruitlopend op deze start verkoop is het mogelijk om je alvast te oriënteren op de mogelijkheden voor financiering. NEXTHome is de hypotheekpartner van Krekenbos en kijkt graag met je mee naar jouw financiële mogelijkheden. Zo weten wij en jij of een hypotheek haalbaar (kan je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind je dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij het leven ook nog leuk blijft) is.

Bovendien krijg je bij een positieve uitkomst van het oriëntatiegesprek voorrang bij de toewijzing van de woningen in Krekenbos. Waar wacht je nog op? Maak snel en vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek. NEXTHome is te bereiken op 0186-745772. Mailen kan naar info@nexthome.nl.

NEXTHome is partner van Krekenbos wat maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project. Op www.krekenbos.nl vind je meer informatie over NEXTHome. Uiteraard ben je vrij om een financiering aan te vragen bij een andere financieel adviseur.


Start verkoop Krekenbos fase 1

Op dinsdag 6 september 2022 zal van 19.00 – 21.00 uur de verkoop van Krekenbos starten. Noteer je deze datum alvast in de agenda? In een latere nieuwsbrief zullen wij je verder informeren over deze start verkoop.

Vanaf dinsdag 6 september 2022 kun je je inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) via het inschrijfformulier op de projectwebsite.

De toewijzing

Als de inschrijftermijn is gesloten vind de toewijzing plaats. Deze toewijzing vindt plaats op basis van maximale spreiding en zoveel mogelijk op eerste en tweede voorkeur, waarbij de voorrangskandidaten (het woord zegt het al) voorrang hebben. We streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers.

We houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte van verdere informatie.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos