Krekenbos fase 1 – De verkoop is gestart

Gisteravond is de verkoop van de eerste fase van Krekenbos gestart. De start verkoop is goed bezocht door enthousiaste geïnteresseerden. Vanaf nu is het mogelijk je in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Inschrijven voor een woning in Krekenbos fase 1 is nog mogelijk tot maandag 12 september 9.00 uur. Inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s) kan op twee manieren:

1. Vul het inschrijfformulier, wat je bij start verkoop ontvangt én wat tevens te downloaden is op de projectwebsite, in en mail dit inschrijfformulier naar info@stevast.nl . Je ontvangt een bevestigingsmail van je inschrijving.
2. Vul het digitale inschrijfformulier in op de projectwebsite (zie oranje button op de homepagina). Ook na deze inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van inschrijving.

Kon je helaas niet aanwezig zijn bij de start verkoop? Inmiddels is alle verkoopdocumentatie ook te downloaden vanaf de projectwebsite. Wil je de verkoopdocumentatie liever in hardcopy ontvangen? De verkoopdocumentatie is ook af te halen bij onze makelaars.

We wensen je succes met het inschrijven en houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos