Ga voor 2 september naar NEXTHome voor een oriëntatiegesprek om voorrang te krijgen bij de toewijzing

De eerste fase gaat op dinsdag 6 september in verkoop. Op deze datum is op locatie de verkoopdocumentatie af te halen en is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de projectontwikkelaar of makelaars. Zet je onderstaande gegevens alvast in je agenda?

Dinsdag 6 september 2022

Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Locatie: De Pannenkoekenbakker (adres: Stompaardsedijk 2 3212 LV, Simonshaven/Zuidland)

Wil jij voorrang bij de toewijzing van de woningen in Krekenbos fase 1? Dan willen we je er graag op attenderen dat het essentieel is om uiterlijk vrijdag 2 september een oriëntatiegesprek gevoerd te hebben bij onze hypotheekpartner NEXTHome.

Oriënteer je en krijg voorrang

De verkoop van fase 1 van Krekenbos gaat van start op dinsdag 6 september. Dit betekent dat je vanaf dat moment kunt inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Vooruitlopend op deze start verkoop is het mogelijk om je alvast te oriënteren op de mogelijkheden voor financiering. NEXTHome is de hypotheekpartner van Krekenbos en kijkt graag met je mee naar jouw financiële mogelijkheden. Zo weten wij en jij of een hypotheek haalbaar (kan je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind je dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij het leven ook nog leuk blijft) is.

Wist je dat je je rente uit je huidige hypotheek vaak mee kunt nemen bij het kopen van een nieuw huis? De Hypotheekspecialisten van NEXTHome bespreken het graag met je.

Bovendien krijg je bij een positieve uitkomst van het oriëntatiegesprek voorrang bij de toewijzing van de woningen in Krekenbos. Ben je nog niet bij NEXTHome langsgeweest en wil je wel voorrang krijgen bij de toewijzing? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak voor een oriëntatiegesprek. NEXTHome is te bereiken op 0186-745772. Mailen kan naar info@nexthome.nl.

NEXTHome is partner van Krekenbos wat maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project. Op www.krekenbos.nl vind je meer informatie over NEXTHome. Uiteraard ben je vrij om een financiering aan te vragen bij een andere financieel adviseur.

We zien je graag op de start verkoop en houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte van verdere informatie.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos