Gisteravond is de verkoop van alweer de vijfde fase van Krekenbos gestart. De start verkoop is goed bezocht door enthousiaste geïnteresseerden. Vanaf nu is het mogelijk je in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Inschrijven voor een woning in fase 5 is nog mogelijk tot maandag 17 juli 9.00 uur. Inschrijven voor jouw favoriete woning(en) kan op twee manieren:

Vul het inschrijfformulier, wat bij start verkoop is uitgereikt én wat tevens te downloaden is op de projectwebsite, in en mail dit inschrijfformulier naar info@stevast.nl. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je inschrijving.

Vul het digitale inschrijfformulier in op de projectwebsite (zie de oranje button op de homepagina). Ook na deze inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van inschrijving.

Ben je geïnteresseerd in een van de woningen van Krekenbos, en wil je voorrang bij de toewijzing? Maak dan nog snel een afspraak voor het oriëntatiegesprek bij onze hypotheekpartner NEXTHome. In verband met de vakantieperiode is de uiterste datum voor het inplannen van een afspraak bij NEXTHome opgeschoven naar uiterlijk vrijdag 14 juli.

Voor Krekenbos fase 5 is het ook mogelijk om een hypotheekverklaring van een andere adviseur aan te leveren, hoe dit proces verloopt en hoe je voorrang op de toewijzing kan krijgen is te lezen op de projectwebsite.

Kon je helaas niet aanwezig zijn bij de start verkoop? Inmiddels is alle verkoopdocumentatie ook te downloaden vanaf de projectwebsite. Wil je de verkoopdocumentatie liever in hardcopy ontvangen? De verkoopdocumentatie is ook af te halen bij Ooms Makelaars.

We wensen je succes met het inschrijven en houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos