De verkoop van Krekenbos fase 4 is gestart!

Gisteravond is de verkoop van de vierde fase van Krekenbos gestart. De start verkoop is goed bezocht door enthousiaste geïnteresseerden. Vanaf nu is het mogelijk je in te schrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Inschrijven voor een woning in fase 4 is nog mogelijk tot maandag 15 mei 9.00 uur. Inschrijven voor jouw favoriete woning(en) kan op twee manieren:

1. Vul het inschrijfformulier, wat bij start verkoop is uitgereikt én wat tevens te downloaden is op de projectwebsite, in en mail dit inschrijfformulier naar info@stevast.nl. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail van je inschrijving.

2. Vul het digitale inschrijfformulier in op de projectwebsite (zie de oranje button op de homepagina). Ook na deze inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van inschrijving.

Kon je helaas niet aanwezig zijn bij de start verkoop? Inmiddels is alle verkoopdocumentatie ook te downloaden vanaf de projectwebsite. Wil je de verkoopdocumentatie liever in hardcopy ontvangen? De verkoopdocumentatie is ook af te halen bij onze makelaars.

We wensen je succes met het inschrijven en houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos