Gisteravond is de verkoop van de eerste fase van Krekenbos gestart. De start verkoop is goed bezocht door enthousiaste geïnteresseerden. Vanaf nu is het mogelijk je in te schrijven voor jouw favoriete kavelnummer(s) of bouwnummer(s). Inschrijven voor de kavels of een woning in fase 2 of 3 is nog mogelijk tot maandag 12 december 9.00 uur. Inschrijven voor kan op twee manieren:

1. Vul het inschrijfformulier, wat bij start verkoop is uitgereikt én wat tevens te downloaden is op de projectwebsite, in en mail dit inschrijfformulier naar info@stevast.nl. Je ontvangt een bevestigingsmail van je inschrijving.
2. Vul het digitale inschrijfformulier in op de projectwebsite (zie de rode of oranje button op de homepagina). Ook na deze inschrijving ontvang je een bevestigingsmail van inschrijving.

Let op: voor de vrije kavels is een ander inschrijfformulier opgesteld dan voor de woningen. Bovenaan het inschrijfformulier staat duidelijk vermeld of het een inschrijfformulier voor de vrije kavels of de projectmatige woningen betreft.

Kon je helaas niet aanwezig zijn bij de start verkoop? Inmiddels is alle verkoopdocumentatie ook te downloaden vanaf de projectwebsite. Wil je de verkoopdocumentatie liever in hardcopy ontvangen? De verkoopdocumentatie is ook af te halen bij onze makelaars.

We wensen je succes met het inschrijven en houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos