Krekenbos fase 1 – De V.O.N. prijzen zijn bekend!

Het verkoopteam van Krekenbos hoopt dat je hebt genoten van een fijne zomervakantie! Om definitief voor een woning in Krekenbos te kiezen is het natuurlijk handig om te weten wat je favoriete woning kost. Daarom zijn in aanloop naar de start verkoop van dinsdag 6 september alvast de V.O.N. prijzen per bouwnummer bekend gemaakt. Ben jij benieuwd wat de V.O.N. prijs is van jouw favoriete bouwnummer? Neem dan snel een kijkje op de projectwebsite!

Start verkoop, voorrang bij toewijzing en inschrijving, hoe gaat dat in zijn werk?

De verkoop van fase 1 van Krekenbos gaat van start op dinsdag 6 september. Dit betekent dat je vanaf dat moment kunt inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). Vooruitlopend op deze start verkoop is het mogelijk om je alvast te oriënteren op de mogelijkheden voor financiering. Bij een positieve uitkomst van het oriëntatiegesprek krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen. Inmiddels zijn er dan ook al oriëntatiegesprekken bij NEXTHome gevoerd.

Om je uit te leggen hoe de verkoop, voorrang bij toewijzing en inschrijving in zijn werk gaat hebben wij een document met uitleg over de procedure opgesteld. Wil jij weten hoe de procedure in elkaar steekt? Download dan hier het document.

We zien je graag op de start verkoop en houden je middels deze nieuwsbrief op de hoogte van verdere informatie.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos