De verkoop van de energieneutrale en gasloze woningen in fase 2 en 3 start op dinsdag 6 december 2022. Vooruitlopend op de start verkoop is het mogelijk om een oriëntatiegesprek in te plannen. Bij een positieve uitkomst van dit gesprek krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen! Om je goed voor te kunnen bereiden op het oriëntatiegesprek zijn vanaf vandaag de V.O.N. prijzen per bouwnummer te vinden in de digitale kaart op de projectwebsite. Hoe je voorrang op de toewijzing kan krijgen is ook te lezen op de website.

De woningen in fase 2 en 3 Krekenbos: Compleet, slim en duurzaam

Net zoals bij fase 1, zijn ook de woningen in fase 2 en 3 van Krekenbos – zoals je mag verwachten – compleet en duurzaam. Zo is in de v.o.n. prijzen van de woningen een keukencheque opgenomen, zijn de woningen standaard voorzien van een complete badkamer en toilet en zijn de woningen met een lucht/water warmtepomp voorbereid op de toekomst!

Alle woningen in Krekenbos zijn energieneutraal. Kort gezegd betekent dit een hoog duurzaamheidsniveau, geen gasaansluiting en lagere energielasten voor de toekomstige bewoners. Zo worden de woningen bijvoorbeeld voorzien van een lucht/water warmtepomp, mechanische ventilatie, vloerverwarming, zonnepanelen, triple beglazing en wordt de gebouwschil hoogwaardig geïsoleerd.

Door het toepassen van al deze duurzame maatregelen ben je met de aankoop van een woning in Krekenbos voorbereid op de toekomst. De gasaansluiting komt immers te vervallen en een groot deel van de elektriciteit wordt opgewekt door de zonnepanelen.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos