De prijsranges van Krekenbos fase 1 zijn bekend
De start verkoop van fase 1 staat gepland in september. Om je alvast een indruk te geven van de woningen in de eerste fase van het mooie Krekenbos zijn de impressies op de website geplaatst. Daarnaast hebben we alvast de prijsranges van de verschillende woningen bekendgemaakt zodat jij je kan oriënteren.

Fase 1

De eerste fase van Krekenbos is gelegen in het deelgebied “houtwal”. In dit deelgebied wordt de directe verbinding met het aangrenzende agrarische landschap gelegd. Met houtwallen dooraderd woongebied benadrukt de kleine schaal van de deelgebieden en verbindt de woningen met het landschap. In dit gebied zijn de woningen traditioneler vormgegeven en voorzien van gevels met veel metselwerk en accenten met hout. De tussenwoningen zijn voorzien van een lage veranda, voor een knusse en aangename verbinding naar het openbaar gebied.

Het diverse woningaanbod in fase 1 bestaat in totaal uit 23 woningen. Er worden twaalf rijwoningen gerealiseerd, waarvan de tussenwoningen worden voorzien van een veranda. De twee hoekwoningen (bouwnummer 5 en 16) zijn bijzondere rijwoningen welke voorzien worden van een dwarskap en zijn daarnaast ook één meter dieper dan de overige rijwoningen. De vier herenhuizen hebben een woningbreedte van maar liefst 7.30 meter. Twee van deze herenhuizen zijn ook voorzien van een lage veranda. De vier twee-onder-één-kapwoningen zijn in de basis uitgevoerd met een grote berging, maar uiteraard ook optioneel aan te passen naar een verkleinde berging en een grotere woonkamer. Tot slot zijn er in deze fase ook drie vrijstaande woningen. Deze woningen bieden ruimte en het comfort van daglicht dat binnenvalt aan alle zijden van de woning.

Bekijk de woningen

De impressies en prijsranges zijn uiteraard ook terug te vinden op de projectwebsite van Krekenbos . In de volgende nieuwsbrief informeren we je over het verkooptraject van fase 1.

Vriendelijke groet,

Het verkoopteam van Krekenbos