NEXTHome

Kopers (en potentiële kopers) van een woning in Krekenbos kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Krekenbos.

De woningen in Krekenbos zijn Energieneutraal, waardoor je als koper allerlei hypotheekvoordelen hebt. Een Duurzaamheidshypotheek geeft je rentekorting en een hogere leencapaciteit. Bij NEXTHome betaal je lage advieskosten en profiteer je van vele andere voordelen.

Bij NEXTHome kom je alles te weten over jouw specifieke hypotheekmogelijkheden. Wat is in jouw geval de beste hypotheek, de beste rentestrategie, moet en kún je je je huidige hypotheek meenemen, wat zijn je keuzemogelijkheden? Zomaar een greep uit de onderwerpen die bij jouw gesprek met NEXTHome aan bod gaan komen.

Alvorens de verkoop start is het mogelijk een gratis en vrijblijvend gesprek aan te vragen bij NEXTHome. Wij willen je vragen onderstaand intakeformulier in te vullen en op te sturen naar een van de hypotheekadviseurs voor Krekenbos.

Download intakeformulier

Waarom naar NEXTHome?

(als je op onderstaande punten klikt, krijg jeaanvullende informatie over het betreffende onderwerp te zien)

NEXTHome is de hypotheekpartner van Krekenbos. Dag in, dag uit en 24/7 begeleiden de mensen van NEXTHome onze kopers financieel. Dit is hun enige dagtaak. Wij noemen dit ‘dedicated consultants’. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome hebben niet alleen alle specifiek benodigde kennis over nieuwbouwhypotheken, maar ook over onze nieuwbouwprojecten. Dat maakt het hele hypotheekproces prettig, persoonlijk en professioneel. Wij adviseren je om in gesprek te gaan met NEXTHome omdat wij niet willen dat je vanuit de commerciële hypotheekwereld onvolledige of onjuiste informatie meekrijgt waardoor je koopervaring negatief wordt beïnvloed. Een nieuwbouwhypotheek is echt een aparte tak van sport, daarom wil je met een specialist aan tafel.

De woningen in Krekenbos worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. De Hypotheekspecialisten van NEXTHome helpen je maximaal te profiteren van de voordelen die je als koper van een woning in Krekenbos. Een greep uit deze voordelen:

  • Extra hypotheekrentekorting omdat u een energiezuinig huis koopt
  • Meerwerk (keuken, badkamer, vloeren e.d.) zijn volledig mee te financieren
  • Oplossingen voor dubbele maandlasten tijdens de bouw
  • Een hogere hypotheek is mogelijk omdat je een energiezuinig huis koopt
  • Uitmuntende overbruggingsmogelijkheden voor kopers die nu al een koopwoning hebben
  • Nóg lagere maandlasten gewenst? Onder voorwaarden een deel van de hypotheek aflossingsvrij
  • Advies- en bemiddelingskosten voor je hypotheek zijn slechts € 975,-

Bij NEXTHome ben je meer dan een hypotheekklant. Je bent onze koper. Wij maken vaak mee dat kopers in de reguliere hypotheekmarkt slechts één maandlast horen op hun hypotheekvraag. Er is echter nooit maar één antwoord.

De nieuwbouwspecialisten van NEXTHome nemen uitgebreid de tijd om je uit te leggen op welke manieren je na kúnt denken over een hypotheek. Kun je een aantrekkelijke rente van je huidige hypotheek ‘meeverhuizen’, wil je meer of minder vermogensopbouw, wie ben je, hoe wil je leven en welke maandlast past daar in welke levensfase het beste bij? Zo wordt een hypotheek een levensfilosofie. En zo bepaal je zélf (uiteraard binnen een bepaalde range) je maandlast, samen met uw Hypotheekspecialist.

Het kopen van een huis is één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Aandacht, rustig zoeken naar de beste hypotheekoplossing en laagdrempelig overleg met je Hypotheekspecialist. Dit zijn de kernwaarden van NEXTHome.

NEXTHome is een onafhankelijke tussenpersoon in hypotheken, speciaal gericht op nieuwbouw. NEXTHome werkt volgens de Best Buy-methodiek. Er wordt altijd gezocht naar de hypotheek met de beste prijs/kwaliteitverhouding in jouw persoonlijke situatie. Daarbij kun je via NEXTHome profiteren van de duurzame mogelijkheden van hypotheekbanken die je in de commerciële hypotheekwereld normaliter niet zo snel tegenkomt.

NEXTHome kan jouw hypotheek onderbrengen bij een groot aantal gerenommeerde binnen- en buitenlandse banken. Tot de hofleveranciers van NEXTHome behoren o.a. Triodos Bank, Vista Hypotheken, ABN AMRO, BLG, NIBC, Aegon en Nationale Nederlanden.

Ondanks het feit dat de totale advies- en bemiddelingskosten voor een nieuwbouwhypotheek via NEXTHome slechts € 975,- (all-in) bedragen heb je de volledige service van een professionele Hypotheekspecialist.

Gedurende de gehele looptijd van uw hypotheek – veelal 30 jaar dus – kun je terecht met alle vragen over je hypotheek. NEXTHome bereken je hiervoor geen extra kosten, zoals abonnementskosten of iets dergelijks. Jij bent onze koper, je mag op service rékenen.

Uiteraard is het verstandig om in een zo vroeg mogelijk stadium samen met je Hypotheekspecialist van NEXTHome te kijken naar jouw individuele mogelijkheden. Welke woonwensen heb jeu, welke opties en extra’s zou je graag willen en wat worden dan je maandlasten? Dat is belangrijke informatie en die informatie wil je hebben voordat je aan het definitieve koopproces begint.

Veel afspraken gaan tegenwoordig in Teams, maar uiteraard ben je ook altijd welkom op kantoor Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend. Een oriëntatiegesprek vóór de toewijzing (met een positieve uitslag) geeft bovendien recht op voorrang bij de toewijzing!

De hypotheekspecialisten voor Krekenbos

Bel NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Marco, Miriam of Danielle. Dit zijn jouw Hypotheekspecialisten voor Krekenbos. Je kunt Marco, Miriam of Danielle uiteraard ook mailen: m.bijl@Nexthome.nl , M.Dallo@Nexthome.nl of d.schuller@Nexthome.nl

NEXTHome is betrokken bij dit project vanwege hun deskundigheid op het gebied van financiering van duurzame woningen . Kopers zijn echter zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van eventueel benodigde financiering en zijn vanzelfsprekend vrij om bij een eigen financiële instelling en via eigen adviseurs financieringen af te sluiten.

Veel afspraken gaan tegenwoordig in Teams, maar uiteraard ben je ook altijd welkom op kantoor Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend. Een oriëntatiegesprek vóór de toewijzing (met een positieve uitslag) geeft bovendien recht op voorrang bij de toewijzing!