NEXTHome hypotheekhulp

Het zal niemand ontgaan zijn: de huizen- en hypotheekmarkten zijn volop in beweging.
Het meenemen van je huidige hypotheekrente, de verkoop van je huidige woning, hoe je een mooie start op de woningmarkt maakt, welke rentestrategie je kan volgen, het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek (zéker een nieuwbouwhypotheek) begint een soort van wiskundig hoogstandje te worden.

Haagsebaan Vastgoed wil voorkomen dat dit haar kopers stress oplevert en/of dat kopers verkeerde of onvolledige informatie krijgen. Het kopen van een huis hoort een feestje te zijn!

Daarom kunnen kopers in ons plan Krekenbos fase 2 en 3 kostenloos gebruik maken van de diensten van de financiële coaches van NEXTHome, experts op het gebied van nieuwbouwwoningen en nieuwbouwhypotheken.

De financiële coaches:
– Nemen je mee in alle ins en outs van nieuwbouwhypotheken;
– Behoeden je voor mogelijke nadelige voorwaarden in de hypotheekoffertes;
– Vertellen je hoe je dubbele maandlasten tijdens de bouw van de nieuwe woning kunt voorkomen;
– Leggen je alles uit over de werking en de mogelijkheden van je bouwdepot;
– Staan je terzijde bij de verkoopstrategie en timing van de verkoop van je huidige woning;
– Zorgen voor de juiste ontbindende financieringsvoorwaarden in je Koop- en Aannemingsovereenkomst, zodat je hiermee geen onnodig financieel risico loopt;
– Zijn gedurende het hele financieringsproces én de bouw (o.a. bij vragen over facturering en je bouwdepot) je steun en toeverlaat bij wie je met al je vragen terecht kunt.

Let wel: je hypotheek sluit je rechtstreeks af bij een bank of adviseur naar éigen keuze, NEXTHome sluit zelf géén hypotheken af voor Krekenbos fase 2 en 3. De Financiële Coaches van NEXTHome zijn er bij iedere stap van je aanvraag voor je als sparringpartner en/of bij onduidelijkheden.

Voorrang bij de toewijzing? Ga een oriëntatiegesprek aan met één van de financiële coaches!

Haagsebaan maakt het voor haar kopers mogelijk om voorrang bij de toewijzing van Krekenbos fase 2 en 3 te krijgen. Die voorrang krijg je bij een positieve uitkomst van een oriëntatiegesprek met één van de financiële coaches van NEXTHome. In dit oriëntatiegesprek (wat uiteraard gratis en vrijblijvend is) komen jouw persoonlijke woonwensen en motivatie aan de orde, zodat wij weten wie jij bent en hoe wij jouw woonwensen het beste kunnen vervullen. Aan de hand van een vooraf ingevuld formulier krijg je tijdens dit oriëntatiegesprek te horen of een hypotheek (mits die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of een hypotheek haalbaar (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind jíj dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is.
De oriëntatiegesprekken voor Krekenbos fase 2 en 3 bij NEXTHome eindigen op vrijdag 2 december 2022.

Download intakeformulier

Voorrang voor kandidaten uit Krekenbos fase 1

Zoals iedereen weet is de eerste fase van Krekenbos enorm enthousiast ontvangen. We hebben dan ook helaas kandidaten teleur moeten stellen. Daarom hebben we met deze kandidaten afgesproken dat zij in fase 2 en 3 een extra streepje voor hebben. Deze voorrangspositie geldt voor de mensen die een positief oriëntatiegesprek hebben gehad bij NEXTHome voor fase 1 van Krekenbos, maar die we geen woning hebben kunnen toewijzen. Let op: kandidaten die een positief oriëntatiegesprek met NEXTHome hebben gehad voor Krekenbos fase 1 dienen wel een update van dit oriëntatiegesprek aan te vragen bij NEXTHome. Je persoonlijke situatie kan uiteraard gewijzigd zijn, maar de markten zijn dat ook!

De hypotheekcoaches voor Krekenbos

Bel NEXTHome op 0186-745772 en vraag naar Marco, Miriam of Danielle. Dit zijn jouw Hypotheekcoaches voor Krekenbos. Je kunt Marco, Miriam of Danielle uiteraard ook mailen: m.bijl@Nexthome.nl , M.Dallo@Nexthome.nl of d.schuller@Nexthome.nl

NEXTHome is als hypotheekcoach betrokken bij dit project vanwege hun deskundigheid op het gebied van financiering van duurzame woningen. Let wel: je hypotheek sluit je rechtstreeks af bij een bank of adviseur naar éigen keuze, NEXTHome sluit zelf géén hypotheken af voor Krekenbos. De Financiële Coaches van NEXTHome zijn er bij iedere stap van je aanvraag voor je als sparringpartner en/of bij onduidelijkheden.

Veel afspraken gaan tegenwoordig in Teams, maar uiteraard ben je ook altijd welkom op kantoor Oriëntatiegesprekken met NEXTHome zijn gratis en vrijblijvend. Een oriëntatiegesprek vóór de toewijzing (met een positieve uitslag) geeft je recht op voorrang bij de toewijzing!