Krekenbos

Duurzaam wonen in een groene omgeving kun je in Krekenbos! In Krekenbos worden circa 140 woningen en 10 vrije kavels ontwikkeld. De woningen in het gebied kennen een grote variatie zoals: rijwoningen met, en zonder veranda, brede rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Door het diverse aanbod in woningen, en de vele opties vind jij in Krekenbos de woning die van je huis je thuis maakt.

Terwijl de woningontwerpen verder uitgewerkt worden, geven onderstaande woningtypes alvast een beeld van het type woningen dat in Krekenbos gerealiseerd zal worden.

Krekenbos wordt onderverdeeld in twee verschillende gebieden. Een gebied met de naam “Houtwal” ten zuiden van de Nieuwelaan (fase 1,5 en 6) en een gebied met de naam “Bos” ten noorden van de Nieuwelaan. Deze gebieden zullen ieder ook een eigen architectonische uitstraling krijgen, terwijl toch duidelijk de verbinding tussen deze gebieden zichtbaar blijft.

Bij de houtwallen zijn de woningen meer traditioneel vormgegeven en voorzien van gevels met veel metselwerk en accenten met hout. De woningen met een veranda zijn voorzien van een lage veranda, voor een knusse en aangename verbinding naar het openbaar gebied.

De woningen in fase 2, 3, 4, 7 en 8 bevinden zich in het “bos” gedeelte. De woningen in het bosgedeelte hebben een meer eigentijdse uitstraling waarbij meer hout zichtbaar is in de gevels. De rijwoningen in het bosgebied met een veranda zijn voorzien van een hogere veranda.

Krekenbos
Fase 1 Fase 1a Fase 2 Fase 3 Fase 4 Fase 5 Fase 8 Fase 7 Fase 6

Fase 1

Fase 1a

Fase 2

Fase 3

Fase 4

Fase 5

Fase 8

Fase 7

Fase 6

Rijwoningen

De rijwoningen in Krekenbos zijn ontwikkeld om in te wonen, te leven én te genieten. Er wordt in Krekenbos een grote variatie aan rijwoningen gerealiseerd.

Een groot deel van de woningen die met de voorzijde grenzen aan een groen gebied krijgt een veranda aan de voorzijde. De woningen waarbij de parkeergelegenheid zich aan de achterzijde van de woning bevind hebben een informele entree aan de achterzijde van de woning. Ook zullen er videwoningen gerealiseerd worden.

Bekijk details

Herenhuizen

Geniet met volle teugen van de ruimte om je heen met een woningbreedte van maar liefst 7,3 meter.

De extra brede en diepe herenhuizen zorgen ervoor dat jij jouw woning kan inrichten zoals jij dat wil. De herenhuizen geven je eindeloos veel mogelijkheden.

Bekijk details

Tweekappers

Geniet van de vrijheid en de ruimte in het groen en parkeren voor de deur. De twee-onder-een-kapwoningen hebben royale entree, een l-vormige living en een open leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een badkamer. Richt tot slot de enorme zolderverdieping nog helemaal naar jouw eigen smaak in.

Middels de vele kopersopties maak jij van jouw tweekapper jouw droomwoning.

Bekijk details

Vrijstaande woning

De vrijstaande woning laat je in huis optimaal genieten van de groene omgeving. Je parkeert hier voor de woning en door de vele kopers opties maak jij van jouw huis jouw thuis. Zelfs het creëren van een extra slaapkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk details

Vrije kavels

De vrije kavels geven jou de mogelijkheid jouw eigen droomhuis te ontwerpen en realiseren! De vrije kavels beschikken over een ruime kavelgrootte van circa 750 m2 en worden omringd door het groen.