Krekenbos

Duurzaam wonen in een groene omgeving kun je in Krekenbos! In Krekenbos worden circa 140 woningen en 10 vrije kavels ontwikkeld. De woningen in het gebied kennen een grote variatie zoals: rijwoningen met, en zonder veranda, brede rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Door het diverse aanbod in woningen, en de vele opties vind jij in Krekenbos de woning die van je huis je thuis maakt.

Krekenbos wordt onderverdeeld in twee verschillende gebieden. Een gebied met de naam “Houtwal” ten zuiden van de Nieuwelaan (fase 1,5 en 6) en een gebied met de naam “Bos” ten noorden van de Nieuwelaan (fase 2 t/m 4, 7 en 8). Deze gebieden zullen ieder ook een eigen architectonische uitstraling krijgen, terwijl toch duidelijk de verbinding tussen deze gebieden zichtbaar blijft.

Bij de houtwallen zijn de woningen meer traditioneel vormgegeven en voorzien van gevels met veel metselwerk en accenten met hout. De woningen met een veranda zijn voorzien van een lage veranda, voor een knusse en aangename verbinding naar het openbaar gebied.

De woningen in fase 2, 3, 4, 7 en 8 bevinden zich in het “bos” gedeelte. De woningen in het bosgedeelte hebben een meer eigentijdse uitstraling waarbij meer hout zichtbaar is in de gevels. De rijwoningen in het bosgebied met een veranda zijn voorzien van een hogere veranda.

Door het toepassen van verschillende woningtypen in combinatie met verschillende architectuurstijlen ontstaat er in Krekenbos een zeer divers woningaanbod.

Krekenbos
Fase 1 Fase 1a Fase 2 Fase 3 Fase 4 Fase 5 Fase 6 Fase 7 Fase 8

Fase 1

Fase 1a

Fase 2

Fase 3

Fase 4

Fase 5

Fase 6

Fase 7

Fase 8

Rijwoningen

De rijwoningen in Krekenbos zijn ontwikkeld om in te wonen, te leven én te genieten. De rijwoningen in fase 1 zijn standaard voorzien van een lage veranda. Daarnaast zijn de hoekwoningen standaard 1 meter dieper en is er extra ruimte gecreëerd op zolder.

Bekijk details

Impressie rijwoningen fase 1

Herenhuizen

Geniet met volle teugen van de ruimte om je heen met een woningbreedte van maar liefst 7,3 meter. De extra brede en diepe herenhuizen zorgen ervoor dat jij jouw woning kan inrichten zoals jij dat wil. De herenhuizen geven je eindeloos veel mogelijkheden.

Bekijk details

Impressie herenhuizen fase 1

Tweekappers

Geniet van de vrijheid en de ruimte in het groen en parkeren voor de deur. De twee-onder-een-kapwoningen hebben royale entree, een l-vormige living en een open leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een badkamer. Richt tot slot de enorme zolderverdieping nog helemaal naar jouw eigen smaak in. Middels de vele kopersopties maak jij van jouw tweekapper jouw droomwoning.

Bekijk details

Impressie twee-onder-een-kapwoning fase 1

Vrijstaande woning

De vrijstaande woning laat je in huis optimaal genieten van de groene omgeving. Je parkeert hier voor de woning en door de vele kopers opties maak jij van jouw huis jouw thuis. Zelfs het creëren van een extra slaapkamer op de begane grond behoort tot de optiemogelijkheden.

Bekijk details

Impressie vrijstaande woning fase 1

Vrije kavels

De vrije kavels geven jou de mogelijkheid jouw eigen droomhuis te ontwerpen en realiseren! De vrije kavels beschikken over een ruime kavelgrootte van circa 750 m2 en worden omringd door het groen.