Krekenbos

Duurzaam wonen in een groene omgeving kun je in Krekenbos! In Krekenbos worden circa 140 woningen en 10 vrije kavels ontwikkeld. De woningen in het gebied kennen een grote variatie zoals: rijwoningen met, en zonder veranda, brede rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Door het diverse aanbod in woningen, en de vele opties vind jij in Krekenbos de woning die van je huis je thuis maakt.

Krekenbos wordt onderverdeeld in twee verschillende gebieden. Een gebied met de naam “Houtwal” ten zuiden van de Nieuwelaan (fase 1,5 en 6) en een gebied met de naam “Bos” ten noorden van de Nieuwelaan (fase 2 t/m 4, 7 en 8). Deze gebieden zullen ieder ook een eigen architectonische uitstraling krijgen, terwijl toch duidelijk de verbinding tussen deze gebieden zichtbaar blijft.

Bij de houtwallen zijn de woningen meer traditioneel vormgegeven en voorzien van gevels met veel metselwerk en accenten met hout. De woningen met een veranda zijn voorzien van een lage veranda, voor een knusse en aangename verbinding naar het openbaar gebied.

De woningen in fase 2, 3, 4, 7 en 8 bevinden zich in het “bos” gedeelte. De woningen in het bosgedeelte hebben een meer eigentijdse uitstraling waarbij meer hout zichtbaar is in de gevels. De rijwoningen in het bosgebied met een veranda zijn voorzien van een hogere veranda.

Door het toepassen van verschillende woningtypen in combinatie met verschillende architectuurstijlen ontstaat er in Krekenbos een zeer divers woningaanbod.

Klik op de digitale kaart en bekijk de verschillende faseringen van Krekenbos!

Krekenbos
Fase 1 Fase 1a - vrije kavels Fase 2 Fase 3 Fase 4 Fase 5 Fase 6 Fase 7 Fase 8

Fase 1

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 1a - vrije kavels

In verkoop

Fase 2

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 3

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 4

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 5

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 6

In voorbereiding

Fase 7

Fase 8

Rijwoningen type C

De rijwoningen in Krekenbos zijn ontwikkeld om in te wonen, te leven én te genieten. In fase 5 zijn rijwoningen opgenomen met een beukmaat van 5,4 meter.

Bekijk details

Impressie rijwoningen fase 5

Herenhuis Type E

Geniet met volle teugen van de ruimte om je heen met een woningbreedte van maar liefst 7,3 meter. De extra brede en diepe herenhuizen zorgen ervoor dat jij jouw woning kan inrichten zoals jij dat wil. De herenhuizen geven je eindeloos veel mogelijkheden.

Bekijk details

Impressie herenhuizen fase 1

Tweekappers type Fsg

Geniet van de vrijheid en de ruimte in het groen en parkeren voor de deur. De twee-onder-een-kapwoningen hebben royale entree, een l-vormige living en een open leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een badkamer. Richt tot slot de enorme zolderverdieping nog helemaal naar jouw eigen smaak in. Middels de vele kopersopties maak jij van jouw tweekapper jouw droomwoning.

Bekijk details

Impressie twee-onder-een-kapwoning fase 1