Krekenbos

Duurzaam wonen in een groene omgeving kun je in Krekenbos! In Krekenbos worden circa 140 woningen en 10 vrije kavels ontwikkeld. De woningen in het gebied kennen een grote variatie zoals: rijwoningen met, en zonder veranda, brede rijwoningen, twee-onder-één kap woningen en vrijstaande woningen. Door het diverse aanbod in woningen, en de vele opties vind jij in Krekenbos de woning die van je huis je thuis maakt.

Krekenbos wordt onderverdeeld in twee verschillende gebieden. Een gebied met de naam “Houtwal” ten zuiden van de Nieuwelaan (fase 1,5 en 6) en een gebied met de naam “Bos” ten noorden van de Nieuwelaan (fase 2 t/m 4, 7 en 8). Deze gebieden zullen ieder ook een eigen architectonische uitstraling krijgen, terwijl toch duidelijk de verbinding tussen deze gebieden zichtbaar blijft.

Bij de houtwallen zijn de woningen meer traditioneel vormgegeven en voorzien van gevels met veel metselwerk en accenten met hout. De woningen met een veranda zijn voorzien van een lage veranda, voor een knusse en aangename verbinding naar het openbaar gebied.

De woningen in fase 2, 3, 4, 7 en 8 bevinden zich in het “bos” gedeelte. De woningen in het bosgedeelte hebben een meer eigentijdse uitstraling waarbij meer hout zichtbaar is in de gevels. De rijwoningen in het bosgebied met een veranda zijn voorzien van een hogere veranda.

Door het toepassen van verschillende woningtypen in combinatie met verschillende architectuurstijlen ontstaat er in Krekenbos een zeer divers woningaanbod.

Krekenbos
Fase 1 Fase 1a - vrije kavels Fase 2 Fase 3 Fase 4 Fase 5 Fase 6 Fase 7 Fase 8

Fase 1

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 1a - vrije kavels

In verkoop

Fase 2

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 3

Volledig verkocht en in aanbouw

Fase 4

Volledig verkocht

Fase 5

Volledig verkocht

Fase 6

In voorbereiding

Fase 7

Fase 8

Rijwoningen type Ab

De rijwoningen in Krekenbos zijn ontwikkeld om in te wonen, te leven én te genieten. In fase 3 zijn tussenwoningen opgenomen met een beukmaat van 4,8 meter. De ideale starterswoning!

Bekijk details

Impressie rijwoningen fase 4

Rijwoningen type B

Geniet met volle teugen van de rijwoning met een beukmaat van 5,4 meter. Wil jij een extra ruime hoekwoning? Kies dan voor type B-3b die standaard een meter dieper is en extra ruimte heeft op de zolderverdieping.

Bekijk details

Impressie rijwoningen fase 2

Tweekappers type F

Geniet van de vrijheid en de ruimte in het groen en parkeren voor de deur. De twee-onder-een-kapwoningen hebben royale entree, een l-vormige living en een open leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn standaard 3 slaapkamers en een badkamer. Richt tot slot de enorme zolderverdieping nog helemaal naar jouw eigen smaak in. Middels de vele kopersopties maak jij van jouw tweekapper jouw droomwoning.

Bekijk details

Impressie twee-onder-een-kapwoning fase 2

Vrijstaande woning Type Gsg

Deze vrijstaande woning biedt je nog meer woonoppervlak door de extra bergruimte op de eerste verdieping. Je parkeert ook hier voor de woning en door de vele kopers opties maak jij van jouw huis jouw thuis. Zelfs het creëren van een extra slaapkamer op de begane grond behoort tot de optiemogelijkheden.

Bekijk details

Impressie vrijstaande woning fase 2