De riante vrijstaande woningen

De vrijstaande woning in Krekenbos bied je alle mogelijke luxe en ruimte die je mag verwachten. Profiteer van licht van alle zijden door de vele raampartijen en leef riant door genoeg leef-, slaap én bergruimte voor het hele gezin. Combineer binnen ook gemakkelijk met buiten via de schuifpui en betrek je tuin bij de woonkamer. Je zou bijvoorbeeld een extra zithoek of veranda met buitenkeuken kunnen maken. Het is aan jou.

Vrijstaande woningen fase 1

Bouwnummers 3, 4 en 23

  • Ruime woonkamer met open (leef)keuken
  • Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Drie ruime slaapkamers op de 1e verdieping
  • Vele kopersopties mogelijk, zelfs een slaapkamer op de begane grond

Plattegronden

Op dit moment worden de woningen verder uitgewerkt. Aan getoonde plattegronden en indicatieve oppervlaktes zijn geen rechten te ontlenen. Getoonde plattegronden zijn bedoeld om een indicatie te geven van de woningen.

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping

Fase 1

De getoonde situatietekening geeft een indicatie van de inrichting van fase 1. Op dit moment wordt de situatietekening verder uitgewerkt. Aan getoonde situatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Fase 1
Rijwoningen met veranda Rijwoningen met veranda Herenhuizen Tweekapper Tweekapper Vrijstaande woning Vrijstaande woning Vrijstaande woning Hoekwoning Hoekwoning Hoekwoning met extra ruime zolder Hoekwoning met extra ruime zolder

Rijwoningen met veranda

Rijwoningen met veranda

Herenhuizen

Tweekapper

Tweekapper

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Hoekwoning

Hoekwoning

Hoekwoning met extra ruime zolder

Hoekwoning met extra ruime zolder