De rijwoningen

De rijwoningen in Krekenbos zijn ontwikkeld om in te wonen, te leven én te genieten. Zo zijn de tussenwoningen standaard voorzien van een veranda aan de voorzijde en zijn sommige hoekwoningen extra diep. Naast de royale leefkeuken en lichte living, hebben de rijwoningen 3 slaapkamers en een badkamer met (tweede) toilet op de 1e verdieping. Op de zolder is ruimte genoeg voor het realiseren van bijvoorbeeld een studeerkamer of extra slaapkamer(s).De woningen worden standaard opgeleverd met een berging in de tuin.

Door de vele kopersopties maak jij van jouw rijwoning jouw droomwoning.

Rijwoningen fase 1

Bouwnummers 5 t/m 16

  • Open leefkeuken
  • Toegang tot de tuin via de schuifpui.
  • Standaard voorzien van drie slaapkamers
  • Tuin met berging

Plattegronden

Getoonde plattegronden zijn bedoeld om een indicatie te geven van de woningen. Op dit moment worden de woningen verder uitgewerkt. Aan getoonde plattegronden en indicatieve oppervlaktes zijn geen rechten te ontlenen.

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping

Fase 1

De getoonde situatietekening geeft een indicatie van de inrichting van fase 1. Op dit moment wordt de situatietekening verder uitgewerkt. Aan getoonde situatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Fase 1
Rijwoningen met veranda Rijwoningen met veranda Herenhuizen Tweekapper Tweekapper Vrijstaande woning Vrijstaande woning Vrijstaande woning Hoekwoning Hoekwoning Hoekwoning met extra ruime zolder Hoekwoning met extra ruime zolder

Rijwoningen met veranda

Rijwoningen met veranda

Herenhuizen

Tweekapper

Tweekapper

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Hoekwoning

Hoekwoning

Hoekwoning met extra ruime zolder

Hoekwoning met extra ruime zolder