De royale Herenhuizen

Geniet met volle teugen van de ruimte om je heen met een woningbreedte van maar liefst 7.30 meter. Deze extra brede en diepe
herenhuizen bieden genoeg comfort voor het hele gezin. De functionele breedte van de woningen zorgt er ook voor dat er verschillende indelingsvarianten mogelijk zijn. Kies je voor een extra slaapkamer of de luxe van een walk-in closet? Standaard zijn deze woningen uitgerust met een zeer riante woonkamer, beschik je straks over 3 royale slaapkamers en kun je de zolder nog naar wens tot slaapkamers, werkkamer of atelier omtoveren.

Herenhuizen fase 1

Bouwnummers 19 t/m 22

  • Riante woonkamer met open keuken
  • Parkeren op eigen terrein (bouwnummer 21 en 22)
  • Veranda aan de voorzijde (bouwnummer 19 en 20)
  • Zeer ruime woning door de breedte van 7,3 meter

Plattegronden

Op dit moment worden de woningen verder uitgewerkt. Aan getoonde plattegronden en indicatieve oppervlaktes zijn geen rechten te ontlenen. Getoonde plattegronden zijn bedoeld om een indicatie te geven van de woningen.

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping

Fase 1

De getoonde situatietekening geeft een indicatie van de inrichting van fase 1. Op dit moment wordt de situatietekening verder uitgewerkt. Aan getoonde situatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Fase 1
Rijwoningen met veranda Rijwoningen met veranda Herenhuizen Tweekapper Tweekapper Vrijstaande woning Vrijstaande woning Vrijstaande woning Hoekwoning Hoekwoning Hoekwoning met extra ruime zolder Hoekwoning met extra ruime zolder

Rijwoningen met veranda

Rijwoningen met veranda

Herenhuizen

Tweekapper

Tweekapper

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Hoekwoning

Hoekwoning

Hoekwoning met extra ruime zolder

Hoekwoning met extra ruime zolder